OffRoad Festival Auto Eder 2024

První ročník Auto Eder Offroad Festivalu, který se konal 4. a 5. října 2024 na motokrosové trati v Lokti, přilákal stovky fanoušků offroadu. Akce se zúčastnil i náš týmový jezdec a ambasador značky Polaris Karlovy Vary,Zdeněk Poláček.

Festival nabídl nezapomenutelnou příležitost vyzkoušet si různá vozidla. Jednou z hlavních atrakcí byla možnost jízdy na čtyřkolkách Polaris Sportsman 570, které zájemcům umožnily otestovat jejich výkon a terénní schopnosti. To přilákalo mnoho nadšenců, jak z řad zkušených jezdců, tak i těch, kteří se čtyřkolkami zatím neměli zkušenosti.

Další lákavou možností byla šance vyhrát jízdu v extrémně výkonném Polaris RZR PRO R s profesionálním řidičem Karlem Tichým. Tato adrenalinová jízda oslovila mnoho účastníků, avšak jen vybraní šťastlivci měli možnost zažít skutečné offroad dobrodružství pod vedením profesionála.

Kromě čtyřkolek Polaris si návštěvníci mohli vyzkoušet jízdu v Toyota Hilux a Toyota Land Cruiser, což jim dalo jedinečnou možnost porovnat výkon a odolnost těchto ikonických offroad vozů v náročném terénu.

Součástí festivalu byla také ukázka přestaveb čtyřkolek Polaris a vozů Toyota, včetně speciálních úprav pro záchranné složky, což demonstrovalo, jak tato vozidla mohou sloužit v náročných podmínkách a krizových situacích.

Akci svou přítomností obohatil také závodní tým Moto Racing Group, známý svou účastí na prestižních závodech jako Dakar a Flat Track, což přidalo festivalu další vrstvu profesionality a vzrušení.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci a úspěšném průběhu festivalu, včetně celého týmu Auto Eder za skvělou přípravu a realizaci celé akce. Děkujeme také těm, kteří přišli podpořit náš tým. Doufáme, že si akci užili nejen fanoušci offroadu, ale i naši týmoví kolegové. Těšíme se na další ročník a nové výzvy!

Fotky od Offroad Festival Auto Eder.

Děkujeme za Vaši podporu!